Little Miss Sunshine
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Gavebutikk som ønsker å spre glede

Om Little Miss Sunshine

Little Miss Sunshine er en liten gavebutikk som ønsker å spre glede. Å spre glede kan du gjøre ganske enkelt med et smil, å holde en dør, eller hjelpe noen, men hvis du har lyst til å gi en liten oppmerksomhet, eller har lyst til å støtte noen så anbefaler jeg deg å ta en titt i nettbutikken. Jeg har alltid vært mer enn gjennomsnittlig opptatt av å spre glede. Jeg tror nemlig at vi, samme,  kan få til et varmere, mer inkluderende samfunn. Et samfunn der det er plass til alle. For et år siden begynte jeg å spre glede med mine egne kort; Kind Little Notes. Små kort som jeg sprer her og der i Stavanger med en liten hilsen.  Tilbakemeldinger jeg har fått fra de som har funnet kortene mine har gjort meg så glad at jeg har hatt tanke lenge at jeg ville gjøre noe mer. Etter 3 år med Little Miss Sunshine Barneklær med både ups og downs var det tid for en forandring. Det var mer enn naturlig at det måtte bli en gavebutikk for å spre glede. Alt jeg har kjøpt inn er kjøpt med kjærlighet og tanken på å spre glede. Små gaver som ikke koster en formue og som skal gjøre det lett for deg å bli med å spre glede. Jeg håper det blir like glad  som meg når du sprer glede. 

Hvorfor Little Miss Sunshine?
Å finne et navn til butikken var ikke vanskelig. Minste datteren min kalte jeg alltid for Little Miss Sunshine. Med sitt smittende smil og god humor sprer hun glede i hjemmet . Det er akkurat det Little Miss Sunshine ønsker; å spre glede! Først med barneklær, nå med små gaver. Jeg håper du finner noe du liker og at jeg kan trylle fram et smil på dine lepper! 

Hos Little Miss Sunshine blir hver bestilling pakket inn med masse kjærlighet og får du service med et smil. Hver bestilling som pakkes opp skal oppleves som en fest. Ønsker du å bestille noe som er en gave og vil du sende det direkte til den som skal få det av deg? Gi gjerne beskjed, så pakker jeg det ekstra fint inn og sender det direkte til den du ønsker. 

Ta gjerne kontakt hvis du ønsker å samarbeide eller hvis du bare vil ta en prat. Jeg elsker å bli kjent med nye mennesker og gleder meg å bli kjent med akkurat deg!

Velkommen hos Little Miss Sunshine!                                       


       

   

Trykk ENTER for å søke